Skip directly to content

Yritys

Fineweld Oy on erikoistunut investointiprojektien teollisuusputkistoasennuksiin. Suurimpia asiakkaitamme ovat kaivosteollisuus, metsä- ja kemianteollisuus sekä prosessiteollisuus. Yrityksen liikevaihto oli vuonna 2012 32 milj. euroa. Yrityksen henkilömäärä on noin 100.

Yrityksen historia 

Fineweld-konsernin omistaja Matti Laitinen perusti vuonna 1988 oman hitsausyrityksen. Vuonna 1996 yhtiömuoto muutettiin osakeyhtiöksi ja nimeksi muotoutui Fineweld Oy. Fineweld aloitti suurteollisuuden kunnossapitoyrityksenä, mutta kasvoi nopeasti isoksi putkistoalan toimijaksi. 2000-luvulla Fineweld suuntasi toimintaansa kohti pohjoisen kaivosteollisuutta. Liikevaihto ja työntekijämäärät ovat siitä lähtien kasvaneet tasaisesti, ja 15 vuoden aikana yhden miehen yrityksestä on kasvanut menestyvä ja globaali yhtiö, joka työllistää yli sata henkeä.
 
Fineweld Oy valittiin vuoden 2008 Maakunnalliseksi yrittäjäpalkinnon saajaksi, ja vuoden 2011 marraskuussa Fineweld oli Kauppalehden Keski-Pohjanmaan menestyjälistan ykkönen. Yritys oli myös yksi seitsemästä finalistista, kun OP-Pohjola ja Kauppalehti valitsivat menestyneimpien yritysten joukosta Vuoden Yritysjohtajan ja Vuoden Yrityksen.

Yhteinen työpanos ja hyvä henki takaavat korkealuokkaisen lopputuloksen

Fineweldin turvallinen ja mieluisa työympäristö tukee henkilökunnan hyvinvointia ja sen avulla saavutamme paremman tehokkuuden ja työn tuottavuuden. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijä viihtyy työssään, sillä yrityksen hyvällä sisäisellä hengellä on aina tulosta parantava vaikutus. Pitkät työntekijäsuhteet kertovat työntekijöidemme tyytyväisyydestä ja sitoutumisesta.